sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Talkoot ohi!!

Iso kiitos teille kaikille jotka olitte paikalla!!

Oli hauska nähdä taas teitä kaikkia. Kyllä näitä tapaamisia järjestää kun tulette ja teette tapahtumasta niin mukavan. Juttu luisti ja nauru raikui. Olisi kyllä pitänyt ottaa vähän videotakin niin oisi saanut sen iloisen papatuksen myös tänne nettiin. Ja tulihan siellä myös askarreltua, kaikki taisivat saada jotain aikaiseksi. No melkein kaikki, pitihän jonkun ottaa kuviakin tapahtumasta.

Kiitos Paperinauhan Helille mahdollisuudesta keventää kukkaroa niin ennakkoon kuin paikan päällä. 
Oli kiva saada sinut seuraamme.

Nähdään taas!

Pia, Riina ja Tiina

7 kommenttia:

 1. Valtavasti kivoja valokuvia!
  Suuret kiitokset teille kolmelle jälleen kerran täydellisesti onnistuneesta tapaamisesta. Loistava askarteluun sopiva lämminhenkinen paikka, kymmeniä suussasulavia herkkuja, askarteluporukka A-luokkaa, voiko enempää edes toivoa, Ei voi :):):)

  VastaaPoista
 2. Iso kiitos teille kaikille huippu järjestelyistä. Ja olen samaa mieltä tuosta videosta, sellainen pitäisi ottaa vaikka vain äänenä. Kukaan ei usko sitä desibeli määrää, mitä meistä voi lähteä =D

  VastaaPoista
 3. Vaikka matka Raumalle on pitkä niin kyllä se matka aina kannattaa. Tuhannet kiitokset Pihku Riina ja Tintti. Oli mukava tavat teitä ja kaikkia muita askartelijoita. Kiitos myös matkaseuralleni. Vaikka kotimatkalla jouduttiin takapihoille niin pääsimme kuitenkin kaikki onnellisesti kotiin. Seuraavaa kertaa jo odotetaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tätäkin kautta vielä. Ihana päivä ja ihania ihmisiä. Paluumatka Callen kanssa oli ikimuistoinen ja nauruhermoja joutui välillä pidättelemään, kun ajeltiin pitkin peltoja ja ihmisten pihojen läpi ;)))

  VastaaPoista
 5. Iso kiitos tosi hauskasta pääivästä. Järjestelyt olivat kyllä ihan ensiluokkaiset ja tarjottavat erinomaisia. Tuli tosiaan leikeltyä kolme mummon kuvaa ja kortti rakennettiin sitten kotona.

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta tapaamisesta, Raumalle on aina ilo tulla:) Päivä vastasi viikon lomaa ja nyt palaillaan pikkuhiljaa arkeen. Suuri halaus tytöt ja näkemisiin...

  VastaaPoista
 7. Upea Tapaaminen! :)
  Kiitos järjestäjille!! :):):):):)
  Ja tietenkin kaikille mukana olleille! :):)
  Seuraavaa odotellessa ;)

  VastaaPoista